Buxus kopen

Buxus kopen

Wilt u een buxus kopen? Dan is het belangrijk om een aantal zaken op een rijtje te zetten. Waar wilt u uw buxus laten groeien? Waar wilt u de struik kopen, in een tuincentrum of liever online? Wat is het beste moment om een buxushaag te kopen? Op buxushaag.com vindt u de nodige informatie, zodat u een goede keus kunt maken en spoedig zult genieten van een gezonde buxushaag in uw tuin.


Buxus planten

Het is van het tijdstip van een buxus planten afhankelijk wanneer buxus kopen het beste kan. Kort gezegd geldt dat u uw struik kunt planten op het moment dat het weer voor de buxushaag ideaal is. Dat is: niet te zonnig, niet te droog en niet te koud. Het voor- en najaar zijn het meest geschikt. Meestal zal de buxus in het vroege najaar worden aangeplant, dan kan de struik goed wortelen in de winter. Het volgende jaar heeft u dan al een mooie volle haag staan.

De buxus is geen heel veeleisende struik, maar er zijn wel een aantal zaken waar u hij het planten rekening mee moet houden. Hoewel de buxus uit het “zonnige zuiden” afkomstig is, houdt deze plant juist niet van veel zonlicht! Plant de buxus daarom in de schaduw of op een plek waar hij maar een deel van de dag zon vangt. Op buxushaag.com vindt u meer informatie over het planten van de buxus.


buxus-planten

Buxus prijs

Het is natuurlijk ook raadzaam na te gaan voor welke prijs buxus te koop aan wordt geboden. U wilt natuurlijk niet te veel betalen. Is er ergens buxus in de aanbieding? Welk tuincentrum heeft de gunstige prijzen? Het is goed hier een kort onderzoek naar te doen. Daarvoor hoeft u uw stoel niet uit: ook online kunt u buxus kopen. Webwinkels zijn vaak goedkoper dan de tuincentra en minstens zo goed.

Planten online kopen

Buxushaag.com werkt samen met de webwinkel van haagplanten.net. Hier kunt u verschillende haagplanten, waaronder de buxus sempervirens, voor gunstige prijzen kopen. Neem gerust een kijkje in de webshop. De informatie die u op buxushaag.com vindt helpt u bij het maken van de juiste keuze in de webwinkel van haagplanten.net. Dat is natuurlijk altijd een voordeel!

Buxus kopen voor uw de tuin

Bekijk producten